Què és de color verd a la ruleta

què és la mòlta de pòquer

Anna Martí, Conseller Delegat, El Brighton Pier Group plc, ha estat reconegut pels seus serveis a l'passatemps indústria què és de color verd a la ruleta. Anna, que va ser nomenat per la recentment creada paper com a primer Executiu de la societat de juny de 2017, va rebre el Bacta Comunitat Premi de l'associació, el President, Gabi Stergides en un acte de presentació celebrat a Brighton Palace Pier.
Reflexionar sobre el premi Gabi Stergides va dir: "La gran majoria de la gran Bretanya molls estan finançades per la propietat privada de les empreses que confien en els ingressos que generen per a mantenir i protegir quines són les joies de la mar de la corona què és la mòlta de pòquer. Fa més de 120 anys de Brighton Palace Pier va ser l'únic totalment privada finançada pel projecte de conservació del regne UNIT i la major flux d'ingressos per a la gran Bretanya molls és els ingressos derivats de màquines d'atraccions el que és verd pena a la ruleta. "Sota Anne de lideratge de l'empresa ha comptat amb el creixement constant i és un referent que reflecteix el fantàstic vitalitat i energia experiència en visitar Brighton i Hove.
La 4,6 m de persones a l'any que visita l'embarcador d'eclipse els números assistir al V&A, el Museu de la Ciència, la Torre de Londres i Stonehenge. No hi ha cap dubte que Bacta membres, incloent-hi El Brighton Pier Group plc, juguen un paper central en ajudar a mantenir el turisme proposta fresca i atractiva, i en el procés fer una gran contribució a la platja de les economies de tot el país." Comentant sobre la indústria reconeixement, Anne Martin va dir: "estic molt content amb el premi i m'agradaria aprofitar aquesta oportunitat per agrair a tots el Brighton Pier membres de l'equip per la seva dedicació i suport durant el passat 13 anys des que vaig venir per primera vegada a Brighton." Sobre Bacta: Bacta representa la diversió i joc de màquina de la indústria en el regne UNIT, que abasta d'alta tecnologia i creativa fabricants, màquina de proveïdors per a bars, discoteques i sales de bingo, així com els operadors de Família dels Centres d'Entreteniment i majors de 18 anys Joc Centres què és gtd en el poker. Bacta membres inclouen la totalitat de les diversions de la màquina de la cadena de subministrament en el regne UNIT, que té un col·lectiu de torn-de més de prop de £2bn a través de més de 500 empreses, que operen en excés de 310,000 màquines.

Mitjans de comunicació per a Consultes: John White, DIRECTOR general, Bacta: 020 7730 6444 07875 687370 Anne Martin, DIRECTOR general, Brighton Pier Group plc: [email protected] Obtenir les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre el lloc judi ranura dipòsit anell 10rb.