Màquina escurabutxaques bloquejar-enllaç

màquina escurabutxaques bloquejar enllaç diamants

L'CalvinAyre.com 'Cap Al Lloc de Reporter' Becky Liggero, regularment produït i publicat entrevistes en vídeo a la web amb centenars de persones implicades en la indústria, un equivalent de l'qui és qui de iGaming. Amb experiència de treball per un operador basat en la Gibraltar, on va dirigir a l'equip a Ladbrokes, per a executar la seva pròpia iGaming llocs web afiliats fins el 2019.
Qualsevol propietari i explotador de l'lloc d'explotació en el iGaming espai volia cap nova notícia sobre el seu negoci per ser presentat en CalvinAyre.pacte. També podeu veure-ho en el fòrum de temps, on es va per la nansa Webzcas.. Ayre parlar de la nova direcció que està prenent, va dir: "el Meu objectiu principal ha canviat, però que mai no oblida el seu primer amor màquina escurabutxaques bloquejar-enllaç. Els jocs d'atzar lloc de notícies CalvinAyre.com tancada al mig de la setmana passada, després de gairebé 12 anys d'estar en línia, amb Calvin Ayre-se de publicar un missatge en el lloc per a tots els visitants com per el motiu del seu tancament. Bodog el creixement en els primers anys i Ayre prop associació com la cara de la Bodog marca va ser tal que es va veure li va aparèixer en episodis de MTV Bressols, ABC Nightline i VH1 Fabulosa Vida of màquina escurabutxaques bloquejar enllaç diamants.
Ayre realitat de configuració de la seu propi joc de negoci a finals de 1990, l'any 1996, prèvia a la creació de Bodog màquina escurabutxaques llocs màfia 3. Així que per a aquells que van venir buscant arxivat CalvinAyre.com jocs d'atzar articles, viuen." "Per als que volen aprendre més sobre les possibilitats infinites de BSV – incloent-hi com es va impacte en la indústria del joc – us animo a visitar [CoinGeek.com] i unir-se a mi en la meva pròxima gran aventura." Dave ha participat en els jocs d'Atzar en Línia per a la indústria 20 estrany anys best online poker site for pennsylvania.