Nexgen pro clàssic poker xips

pròxima entrega ranures morrisons

Arkansas Casa no aconsegueix Substituir el Joc d'Aplicació de la Llei, Vet-Ho a la final: la Arkansas Beguda Alcohòlica de Control (ABC) encara pot exigir a l'estat el joc de les lleis. Un Pennsylvania casa tauler és eyeing la legalització de vídeo jocs d'atzar terminals (VGTs) en bars i altres empreses per ajudar a omplir l'estat el dèficit pressupostari nexgen pro clàssic poker xips.
El projecte de llei, segons els seus defensors, es plug pressupost financer buits des de la legalització VGTs aprofitar l'estat de $100 milions de dòlars en el seu primer any, i uns 500 milions de dòlars anualment, una vegada que ja està totalment implantat pròxima entrega ranures morrisons. "Enlloc de girar els ulls a una oferta il · legal a la indústria que està passant a l'estat de Pennsilvània...això sí que fa una neteja per a tothom, i permet que tothom juga en un terreny de joc," va dir Democràtic Representatiu Mike Sturla de Lancaster County – una de la llei majors defensors – segons l'informe de notícies.

Flippo intentat recollir vots a anul·lar el veto, però ell només té 15 senadors per donar suport a la seva causa – tres menys el nombre necessària per aprovar propers 7 dies ranures no estan disponibles. WITF va informar que la Casa de Joc Comitè de Supervisió ha iniciat la seva deliberació sobre si ha de passar a Casa de Bill 1010, que permetria fins a 35.000 terminals en bars, clubs socials, i altres empreses. El projecte de llei, escrit per l'Estat Sen blackjack suited 3 of a kind. "Saps, jo personalment no estan d'acord amb que. En la meva opinió, estem amb els nostres socis constituents." Pennsilvània és controvertit VGT debat ressorgir el mes passat després d'un bipartisan grup d'estat senadors i representants d'anunciar una nova entrada en l'estat puixant camp de joc expansió factures. Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre.