Beneficis de linkedin treball ranures

beneficis de prendre black jack

El consell d'administració de Unibet Grup està tractant de canviar el nom de l'empresa Afins Grup. Explicar la raó de ser d'aquesta decisió, Unibet assenyalar els seus 10 consumidor davant de les marques, indicant que un nom nou, permetria al grup de "dibuixar tot el potencial d'aquestes marques amb un nom de grup que es diferencia de la dels consumidors de la marca" beneficis de linkedin treball ranures. En poques paraules, el grup sembla estar intentant eliminar el risc de confusió entre la societat Unibet Grup, i els seus consumidors marca Unibet.

La proposta de canvi de nom és condicionada a l'aprovació dels accionistes a la Junta General Extraordinària, que el consell esperances tindrà lloc a Estocolm el 6 de desembre de 2016 beneficis de prendre black jack. Suposant que la resolució és aprovada, Unibet espera el seu primer dia de cotització al Nasdaq Estocolm sota el Afins nom del Grup a de ser de 12 de desembre de 2016 beneficis de renunciar jocs d'atzar. Anders Ström, President del Consell d'Administració de Unibet Grup, va dir: "En aquesta ràpida evolució de la indústria, la claredat és imprescindible 15 minuts franges horàries google calendar. "És per això que ara proposo canviar el nom de la nostra societat del grup, evitant la confusió i la creació de millors condicions per al nostre creixement futur. "Aquest és un menor i predominantment canvi intern com tot el client davant de les marques, com ara Unibet, MariaCasino, Bingo.com, Stan James i iGame seguirà sent la mateixa 15 ranura keymod picatinny ferroviari. "El canvi només es relaciona amb el nom del grup." Enric Tjärnström, DIRECTOR general de Unibet Grup, va dir: "la Introducció d'un nom de grup independent de la nostra consumidor davant de les marques, ens donarà la necessària flexibilitat estratègica per assegurar-nos de romandre a l'avantguarda del nostre sector.

"Com a grup hem jugat un paper important en la conducció de la indústria cap a endavant, i volem seguir fent-ho en el futur." 15 minuts amb ranures en outlook calendari.