Encesa de pòquer es refereixen a un amic

encesa de pòquer recarregar codi de bonificació

Proveïdors Playtech han adquirit poker d'afiliats lloc web PokerStrategy.com encesa de pòquer es refereixen a un amic. L' €38.3 m (£33m) acord per a la Etruvian de titularitat lloc està dissenyat per enfortir el comprador posició en el pòquer en línia en el sector, alhora que proporciona una comunitat basada en el model de reproductor d'adquisició, alguna cosa la ferma esperança serà atractiu tant socials reals i amb diners jugadors en existent i aviat a ser mercats regulats encesa de pòquer recarregar codi de bonificació.

PokerStrategy.com DIRECTOR general de Damià Sokol i COO Pavel Stehno romandrà en el seu paper, mentre que el lloc de co-fundadors Dominik Kofert i Enrique Guzmán quedar-se com a consultors borderlands 3 pistola ranura desbloquejar. Un PokerStrategy.com declaració dir, el lloc s' "estada fonamentalment la mateixa i mantenir la seva independència en el mercat".

A Playtech declaració va dir que l'empresa creu que "davant la combinació de cost i els ingressos de les sinergies, l'adquisició és guanys millorar". borderlands 3 granades de màquina escurabutxaques.