500 o res màquina escurabutxaques

disc per a l'ús en màquines escurabutxaques

Tauler de Control recomanacions són enviats a la Nevada de Joc de la Comissió per a la seva aprovació final. 500 o res màquina escurabutxaques. Ella també va qüestionar si un esdeveniment duradora després de mitjanit, seria considerat un o dos dies sota la regla disc per a l'ús en màquines escurabutxaques. "Quan aquests (normativa) es van formar en 2015 i 2016, sabíem, perquè no estem en la discoteca de negoci que ens hauria de respondre algunes preguntes, des de la indústria i el nostre personal," Reid va dir al final de l'audiència discapacitat de treball ranures de sobreviure a mart. Per exemple, una normativa que diu club lloc empleats d'estar registrat hauria de ser més específic per incloent "individus ocupats o contractat per treballar en un club d'espai que tenen en la persona de contacte amb els clients d'un club sala s'club lloc empleats ..." Club lloc empleats estan obligats a registrar-se en la mateixa manera de joc empleats. Membre del consell Shawn Reid, que és la supervisió del procés de modificació d'un tram de la regla 5 de l'operació d'establiments de joc, va dir reguladors sabia supervisar discoteca operacions seria un treball en progrés desavantatge de jocs d'atzar en l'islam.

Registre polítiques es van aprovar de manera que va registrar els empleats que violat club polítiques i es van disparar des d'un club tindria un temps més difícil de treballar a un altre lloc a on comprar taula de pòquer a prop de mi. Reid va dir que no hi havia cap incident, que va conduir a l'actual revisió, però que ara que el personal i la indústria han vist treballar durant gairebé dos anys, és el moment de perfeccionar les regles a on comprar taula de pòquer superior a les filipines.
Ellen Whittemore, un advocat que representa les Estacions de l'Associació, va qüestionar una esmena definir club rítmica i un requisit que espai temporal establert com un club hauria de registrar-se com un club si els esdeveniments es duen a terme quatre dies per cada any natural. Després de 90 minuts d'audició, de Control els membres del Consell de direcció el seu personal i els advocats per revisar comentari d'un representant de la Nevada Estacions de l'Associació en una sèrie de modificacions en la normativa sobre discoteca empleat inscripcions i independent agents.