Planificació de pòquer en sprint planning

planificació de pòquer com funciona

La notícia que Pere Woodfine s'ha adherit a l'Bodog equip com a nou Director de Negoci i Desenvolupament significa que hi ha cap senyal de que aturar qualsevol moment aviat planificació de pòquer en sprint planning.
Un portaveu de CIRSA va dir: "l'Hora de buscar un proveïdor de programari, Microgaming l'experiència va ser molt atractiva. "Ens alegrem nostres jugadors podran gaudir de les més populars del món i els jocs emocionants i esperem una llarga i feliç relació de treball." Microgaming proporcionarà CIRSA amb Poker, Casino o Bingo programari i accedir a una suite del complement de jocs i serveis planificació de pòquer com funciona.
Un Bodog portaveu va comentar: "En el cor mateix de la Bodog marca és un desig d'experimentar i de manera activa la cerca d'oportunitats en lloc de que vinguin a nosaltres planificació de pòquer és una pèrdua de temps. Bodog Europa contractació cotxe continua al mateix ritme com van anunciar el seu últim membre de l'equip applicazione per iphone svuota màquina escurabutxaques. Com un nom familiar per al joc en la llengua espanyola mercat, CIRSA aparentment assegurat Microgaming com B2B parella degut a la fama mundial per la seva alta qualitat de joc en línia de contingut aplicació abocar jouer au poker gratuitement.
El seu DIRECTOR, Roger Raatgever, va dir: "Estem encantats de treballar amb un CIRSA, una coneguda del nom en la indústria del joc aplicació pour l'organitzador de l'onu tournoi de pòquer. La capacitat d'oferir Microgaming contingut als nostres jugadors és també molt atractiu com a innovador programari que no té parangó en la indústria. "Ningú en màrqueting amb un pressupost decent seran inundades amb ofertes, sinó com a resultat, vostè pot estar segur que els seus competidors estan rebent les mateixes oportunitats.