Bo de poker di benvenuto senza dipòsits

com a trencar en una màquina escurabutxaques

L'empresa logotip per al seu dipòsit límits i l'inici de sessió moment va faltar en registrats a terme el mode en el lloc web i els serveis mòbils de la marca.

LeoVegas AB Penalitzat El reprimand accions ve només uns mesos després de la regulador decidir belles LeoVegas AB $238,100 per una diligència deguda incompliment dels protocols connectat a contra el blanqueig de capitals reglament. Per a l'Inspectorate, el regulador no veure els logotips qüestió com una de les principals infracció, però no és excusable i acció desitjada per l'empresa bo de poker di benvenuto senza dipòsits.
L'empresa va declarar, a més, que cada any, que se sotmet a auditories i revisions per representants locals i auditors externs com a trencar en una màquina escurabutxaques. Això és una violació de la concessionària informació de responsabilitat com a trencar l'hàbit de joc. Logos per a l'auto-proves, juntament amb l'inici de sessió moment de la determinació i limitació de dipòsits estaven desapareguts des de la pàgina web i mòbil pàgines del servei com a trencar en les màquines escurabutxaques. Després de la multa es va emetre, LeoVegas anunciar previst recórrer aquesta decisió. Tant Més Tech Group Ltd i Multi Joc Group Ltd han dit de prendre les mesures correctores necessàries basat en concret violacions dernier quadre de característiques geant casino en ligne. Multi Marca de Joc que Ofereix a través de jocs multilotto.com i multilotto.se, Multi Marca de Joc Ltd també ha estat reprès per l'Inspectorate després d'una avaluació de manifest la companyia estava en violació de l'apartat 17 de joc responsabilitat normes i directrius.