La taula va veure mitre ranura mida

com obtenir més minion ranures skyblock

Gaudir d'una nova marca dolç tractar de Jugar i ANAR, amb l'última versió de Baker Tractar, un nou en línia de ranura joc creat per l'omni-canal ranures especialista la taula va veure mitre ranura mida. El joc consta de cinc cilindres, amb un Britànic tema basat en un brillant i colorit a la cuina. Gaudir de la deliciosa tracta situat abans de la part superior de flequers, ja que l'ajudaran a trobar les línies de pagament i guanyar un gran premi!Els jugadors tenen el repte de trobar la perfecta pila de caramels durant el joc de joc, rebre una fitxa quan la dreta es tracta d'aterrar. Una vegada que tres fitxes s'han guanyat, una Farina de Poder Girar funció serà activada. Hi ha cinc d'aquestes característiques, de manera que mai no saps el que apareixerà en el panell de cilindres!Durant aquesta característica especial, els cilindres s'doble i macarons serà actualitzat per alt el pagament d'pastissos o esponges, possiblement, pastissos o altres decadent postres com obtenir més minion ranures skyblock.
Vostè pot trobar salvatge cilindres comencen a girar sobre la taula. Quan el seleccionat tractar de cada cilindre terres de cinc a un temps, l'especial Cou Off comença, el que significa que tots cinc de la Farina Poder característiques serà activat.

Jugar i ANAR CEO Johan Törnqvist comentat en el nou joc en un comunicat de premsa dient: "Baker, Tractar veu el molt estimat gran Britànic passatemps de llevat, combinat amb una experiència de joc i disseny d'alta qualitat que tenen els jugadors' estómac borborigmos. "Aquest últim llançament mostra la qualitat i l'amplitud de la nostra entreteniment prestació.

Després d'haver experimentat un èxit significatiu amb la nostra recent gridslot Dolç Alquímia, Baker va Tractar de tornar a la molt estimat clàssic ranura disseny i aquesta varietat assegura nostres jugadors mai no avorrir-se." Baker Tractar és l'últim en dolç temàtica jocs que Juguen n ANAR ha publicat recentment com obtenir més minion ranures hypixel skyblock. Tornar al mes de Març, la marca va anunciar la creació d'Dolç Alquímia, una nova franja amb una bella bruixa anomenada Caramel. com obtenir més minion ranures hypixel.