El joc i l'ús d'internet trastorn

jocs d'atzar i desplaçats prevalença i les vies

Aquest any BoS és així en el curs per a ser el més gran encara, amb més de 160 ponents confirmats, a 1.200 delegats espera l'assistència i vuit dinar conferència de pistes a través de dos dies.
"El congrés ha convertit ràpidament en les que cal atendre comerç esdeveniment per a les apostes esportives de la indústria, oferint un excitant agenda, juntament amb una àmplia xarxa d'oportunitats, i és una cosa natural, per a I com mirem per desenvolupar encara més la nostra posició com anar a plataforma per a l'esport i altres verticals el joc i l'ús d'internet trastorn. Volem fomentar activament els operadors, i el com, per buscar diferents maneres de millorar la seva oferta, que no necessàriament ha de ser la norma tradicional jocs d'atzar i desplaçats prevalença i les vies. Per a més informació, contacteu amb: Plaça de l'Aire Comunicacions David Bartram +44 (0) 20 3586 1978 [email protected] I Sobre el Joc I el Joc és un proveïdor líder de programari en línia, jocs d'atzar i jocs socials de les indústries jocs d'atzar i dicció rei de reines.
Amb l'flexible plataforma demostrat integració velocitat, la selecció de proveïdors és molt àmplia poker turnier zell am see. I de Joc, que és establir el seu interès a convertir-se en la primera opció de la plataforma per sportsbook operadors, serà el patrocinador de l'Aposta per la Innovació pista així com l'oficial de la zona networking, a través de la conferència de dos dies de durada a Olímpia Londres poker turnier mit freunden en línia.