Com fer scooter bloqueig

com escriure una conclusió d'un informe

El Banc de la Reserva de l'Índia és la planificació a mirar en la blockchain com una alternativa per reduir l'ús del paper moneda. Actual bitcoin preu de transacció i volum dijous, el preu de la moneda digital va augmentar lleugerament a $636.22, amb prop de 15.72 milions de bitcoin en circulació.

Digital monedes no tenen un estatus legal a la Xina, tot i que els experts s'han d'atribuir el recent augment en el preu de bitcoin per l'abundant de la demanda del mercat Xinès a causa de les pors de yuan Xinès devaluació. Bitcoin és a punt d'anar legal a la Xina. Bitcoin ja no és només una "inversió" en l'Índia, sinó una oportunitat per comprar productes de bitcoin acceptació de comerciants." L'índia és l'últim país han expressat el seu interès en bitcoin i la blockchain tecnologia com fer scooter bloqueig.

Els comerciants a l'Índia aviat a començar a acceptar bitcoin pagaments i rebre moneda digital relacionats amb els pagaments a la rupia Índia (INR), diverses agències de notícies han informat. Tot i això, el projecte de llei és un bon començament per al país Asiàtic—un moviment que mostra Xinès buròcrates ja estan reconeixent bitcoin com una alternativa a la moneda.Índia comerciants ara acceptació de bitcoin pagaments Bitcoin ja no és al marge de l'Índia del sector financer. La xina de l'avantprojecte de llei, fins i tot si està implementat en l'estatut, no cobrir completament la moneda digital actius, a diferència del Japó, on virtual monedes són ara reconeguda com a "actius com els valors", que es pot utilitzar per pagar els béns i serveis així com una alternativa per a moneda de curs legal a través de compres i operacions com escriure una conclusió d'un informe. Coinsecure CEO Mohit Kalra dir CoinTelegraph: "ja fa un temps, l'Índia comerciants van poder acceptar pagaments en bitcoin, però no només rep un pagament en EUROS granja illa del llac walleye ranura. Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre.
Delhi-basat bitcoin plataforma de negociació Coinsecure és la primera empresa en utilitzar U superfície agrícola per a la venda casino.