Quan es divideix nines en el blackjack

quan es divideix en vint

Dream11 ha estat nomenat com el títol patrocinador de l'Índia Premier League (IPL) per al pròxim any 2020 temporada quan es divideix nines en el blackjack.
La fantasia en línia plataforma de joc guanyat els drets després de les ofertes INR 222 crore ($de 29,7 m aprox.) i substituirà Xinès telèfon mòbil fabricant Vivo, que va retirar el seu patrocini en resposta a la disputa fronterera entre l'Índia i la Xina quan es divideix en vint. Vivo havia patrocinat el líder Twenty20 cricket lliga des de l'any 2016, amb el seu contracte de córrer fins a 2022, però no està clar encara si Dream11 es mantindrà com a títol patrocinador més enllà de l'edició d'aquest any, que tindrà lloc en la unió dels emirats àrabs des del 19 de setembre. IPL president Brijesh Patel, va dir: "Dream11 com una fantasia marca esportiva només farà que créixer la implicació de la IPL amb els seus fans cric una ruleta 2 tones.
Com a digital marca donarà aprofitar per crear emocionant en línia compromís per a fans d'estar a casa i veure els partits cric una ruleta 3 tones. Esperem lliurament de gran valor per a Dream11."Dream11 co-fundador i CEO Dures Jain, va afegir: "és un orgull de collita pròpia Índia marca que va fer a l'Índia, per Indis i exclusivament per a l'Índia als aficionats a l'esport, ens agradaria donar les gràcies a la BCCI per donar-nos una oportunitat per ser el títol patrocinador de IPL, que al nostre entendre és més gran del món l'esport de la propietat."Dream11 ha estat el Tauler de Control per a la pràctica del Criquet a l'Índia (BCCI) soci oficial de l'IPL des de 2018, i fer el seu debut com a títol patrocinador de l'any passat, ens hem associat amb Nova Zelanda 2019/20 Super Smash T20 lliga.

En 2019, els esports de fantasia lloc es va convertir en el primer Indi empresa de jocs per entrar a la 'unicorn club', després de ser valorat en més de $1bn. cric una ruleta brico depot.