Demo ranura gran rinoceront deluxe

lliure de ruleta en línia

La Colúmbia Britànica de la Loteria Corporation (BCLC) i tots els altres de la Corona organismes de la província Canadenca de la BC són de revisar els seus codis de conducta després de l'ex BCLC CEO Michael Graydon va baixar del seu càrrec i va ser nomenat president de l'energia fotovoltaica, l'Hospitalitat ULC, una empresa afiliada amb el Model de Joc demo ranura gran rinoceront deluxe.

Una auditoria interna que va desencadenar després va prendre la posició amb una empresa preveu construir un $535 milions casino complex a Vancouver, just una setmana després de sortir de la seva BCLC treball lliure de ruleta en línia. L'informe, publicat per l'B. Ministeri d'Hisenda, ha conclòs que mentre que Graydon va posar ell mateix, en una situació de conflicte d'interès, no va prendre cap acció que s'han beneficiat de la seva nova empresa. Per la seva part, Graydon emès un comunicat a través de correu electrònic en resposta a l'informe, "he de llegir atentament l'informe de la Conselleria, i tot i que el resultat és incompatible amb l'assessorament jurídic vaig buscar abans de negociar amb el meu actual empresari, vaig acceptar els resultats i donar suport a les recomanacions de l'informe sense descarregar.
"Mentre els auditors no van trobar evidències de la meva actual empresari de rebre un tracte preferent, i no hi ha evidència de cap tipus d'informació confidencial de manifest, entenc que la percepció de potencial conflicte va ser creat, i per això demano disculpes lliure en línia real de les màquines escurabutxaques. Vull assegurar el públic i de govern que tinc ni buscat ni va rebre cap benefici a partir del procés de canvi de posicions", ha afegit lliure en línia cilindre rei ranures.

El Ministre de finances, Mike de Jong va demanar una revisió dels codis de conducta per a tots els de la Corona corporacions, autoritats sanitàries i l'educació post-secundària de les institucions per a un estàndard coherent a través de la board. De Jong indica que el Joc de la Política i d'Aplicació de la Branca estudiarà la situació per determinar si el primer BCLC CEO serà penalitzat per les seves accions més gran mai en línia de ranura de guanyar. En un comunicat, BCLC càtedra Bud Smith, va dir, "La Corporació accepta les conclusions de l'auditoria desenvolupar un pla d'acció per a enfortir les polítiques i procediments relatius a l'empleat de la sortida, els dispositius mòbils, i inclourà mesures necessàries per garantir que els empleats tenen una comprensió clara de les seves obligacions." Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre.