Senyors prefereixen rosses màquina escurabutxaques

genting poker texas premi de bonificació

Noruega esforços per trencar cap avall no autoritzat internacional joc en línia rivals semblen estar treballant, com a mínim, a la televisió.

La setmana passada, Noruega oficial de la generalitat de l'autoritat de mitjans Medietilsysnet va anunciar que el noruec-davant els operadors de joc' la despesa en publicitat a la televisió entre d'agost de juliol de 2017 i 2018, va caure un 3% respecte de l'any anterior.És el primer descens des de Medietilsysnet va començar a compilar la seva publicitat en TELEVISIÓ estadístiques en 2013. Medietilsysnet director Mari Velsand va dir el descens va ser degut a un 10.4% de la despesa reducció estrangers, els operadors de joc com Betsson i Afins del Grup Unibet marca senyors prefereixen rosses màquina escurabutxaques. En canvi, la despesa domèstica monopoli operadors Norsk d'Inflexió, Rikstoto i Pantelotteriet augmentat un 31.2% més de la mateixa durada. Velsand advertir que mentre internacional dels operadors de la despesa de maig han caigut, que encara representen aproximadament tres quartes parts del mercat estima NOK1b (US$116.2 m) en el total de les despeses de publicitat a través de la TELEVISIÓ per cable disponible a noruega espectadors genting poker texas premi de bonificació. (Medietilsysnet advertir que el nombre global es basa en publicats tarifes publicitàries i individual de la xarxa de descomptes dir el consum real figura és probable inferiors) texas hold'em poker de fons vector. Gunn Merete Paüls, el recentment nomenat conseller de la Lotteri-og Stiftelsestilsynet (noruec Gaming Authority), que se celebra a la nova publicitat estadístiques, dient que la "gran reducció en aquest tipus de màrqueting [internacionals de llocs] pot ser un signe que les mesures reguladores han tingut lloc i que la tendència ha ara al revés." Fa un any, Noruega cultura ministre va anunciar plans per a reduir el volum de jocs d'atzar no autoritzats promocions radiants, els seus senyals en noruec de cases de fora del país poker texas hold em descàrrega gratuïta.

La mesura no és sinó un element del país esforços a protegir els seus monopolis nacionals de la competència estrangera, incloses les DNS bloqueig de tercers no autoritzats dominis i tallant d'aquestes internacional de la llicència rapscallions' accés a noruega, canals de pagament. Paüls advertir que la domèstic monopolis necessària per assegurar que l'increment de la seva comercialització presència en noruec televisió "no vagi més enllà de la intenció de conduir clients a la caixa forta regulat diners joc de l'oferta." Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre poker texas hold'em regles.