Més barat donats taules en reno

més jocs d'atzar en la franja

Aprovació del joc d'Internet factures de la Nevada i Nova Jersey menys d'una setmana, a més va ajudar a combustible inversors en el sector dels videojocs durant l'última quinzena de febrer més barat donats taules en reno. També dijous, MGM Estacions Internacional va anunciar la seva MGM la Xina filial farà semiannual de dividends no superi el 35% de les empreses preveu anual de beneficis. Brian Sandoval signat Nevada del projecte de llei de jocs interactius Feb. MGM Estacions té un 51% de MGM la Xina .

Seguiu @howardstutz a Twitter. més jocs d'atzar en la franja. Un 1.2% de davallada en la mitjana del preu per acció de Wynn Resorts va ser una primera contribució a l'Índex de la pèrdua com es pot probabilitats de treball en el poker. "(Caesars) ja ha ... Aplicada a l'Anàlisi de Joc Índex, que té en compte més de 300 mercat de variables, van caure 2 punts per 457.78. 21 després de menys d'un dia de debat com fer pop ranures de recompenses de treball.
Màquina escurabutxaques fabricant WMS Indústries veure la seva mitjana diària preu de les accions de saltar gairebé el 40 per cent al febrer, però que va ser a causa de la companyia va anunciar $1.5 milions de dòlars adquisició per sorteig equips proveïdor Científica Jocs. "Mentre encara hi ha un nombre de reguladors i logística qüestions a resoldre, és clar que la indústria està ben posicionada per aprofitar de l'increment de la capacitat tecnològica d'aquest sector emergent," Aplicat l'Anàlisi principal Brian Gordon va dir a l'empresa als clients en un informe d'investigació dijous.