Monopoli jackpot estació de la màquina de ranura per a la venda

monopoli diners agafar la màquina de ranura

Bet365 podria afrontar accions legals des d'un client que ha lluitat durant dos mesos per tenir a la seva £54,000 saldo del compte transferits al seu compte bancari, el Tutor ha informat monopoli jackpot estació de la màquina de ranura per a la venda. Tenir obert un compte amb l'operador de 16 d'abril, el no identificat dona perduda £23,000 del seu dipòsit inicial de £30.000 persones a horseracing apostes el dia següent de rebre un correu electrònic en el mateix dia, informant-li que la seva aposta màxima límit s'havien plantejat monopoli diners agafar la màquina de ranura. Augment de la seva restants £7000 a £54,000 el 18 d'abril a través de les apostes més, la dona va ser informat que, com a resultat d'un intern "de la decisió de comerç" preses per l'operador, el seu compte seria limitat per un màxim de participació de £1 en curses de les apostes. Malgrat rebre un correu deu dies després de l'operador dient-li que la seva identitat "ha estat totalment verificada", la dona de la riera de correu electrònic i telèfon de comunicació, juntament amb el compliment de les sol·licituds a presentar els extractes bancaris per confirmar l'origen dels seus fons, no s'ha pogut assegurar la transferència de la £54,000 a la seva targeta de dèbit.
Ella ha informat decidir que l'acció judicial ara és el seu únic recurs. El regne UNIT Horseracing Bettors' Fòrum recentment estima que de 20.000 Britànic en línia comptes van ser tancades per les operadores en els últims sis mesos, sovint sense avís ni explicació formal monopoli mega movers ranura de demostració.
Paul Fairhead, un campaigner en joc qüestions, és citat per the Guardian, com dient: "vaig veure almenys un nou cas com aquest cada setmana és blackjack pizza obert en acció de gràcies. "Ningú no ha de tenir dificultats com aquest, són de participació en els diners amb l'esperança que el problema desapareix. "Això mai no passa en qualsevol altre sector, que un client pot escollir per al comerç amb algú i al punt quan fas això, hi ha el risc que mai vaig a veure-la de nou si vostè guanya o perd.".