Poker sidor utan svensk licens

poker de taula per a begudes

Arròs Poder actualment dóna feina a un estimat de 5.000 persones, mentre que Betfair ha de 1.900 empleats poker sidor utan svensk licens. L'acord ha d'obtenir un crucial aprovació de la Competència i Protecció del Consumidor de la Comissió (CCPC), però segons L'Irish Times, l'estat watchdog només va buscar la informació que necessita d'Arròs Poder i Betfair aquesta setmana poker de taula per a begudes.
No obstant això, El Sunday Times va informar que el moviment podia a possible treball retallades com les dues empreses estan mirant d'aconseguir tant l'estalvi com es pot partir de la fusió poker signe de benvinguda de l'índia. Però una circular vist pel diari va suggerir la fusió podria estalviar tant com £25 milions d'euros de costos de mà d'obra si es retallar el nombre dels seus empleats poker si danno en senso orario.

L'agència Irlandesa encara ha d'explicar per què es van prendre-les sis setmanes des del 20 d'octubre—quan les dues companyies de notificar-los l'acord—per demanar la informació que necessita australià de casino en línia dipòsit mínim de 10.