Doble diamant deluxe màquina escurabutxaques per a la venda

doble diamant deluxe màquina de ranura lliure

Bitcoin del potencial de creixement continua sent amenaçat pels titulars sensacionalistes que enganyar als lectors a veure vulnerabilitats on cap no existeix, o almenys, no existeixen en el qual els autors d'aquells titulars volen fer creure. Dijous, News.bitcoin.com publicat un article sobre un nou paper per investigadors de l'ETH de Zuric i la Universitat hebrea que afirma que s'han exposat mètodes per Bitcoin podria ser "segrestat' doble diamant deluxe màquina escurabutxaques per a la venda.
L'article de la clickbait títol: "la Recerca mostra com Bitcoin pot ser atacat a través d'internet encaminament de les infraestructures." Sense entrar massa a fons en la tècnica de les males herbes, aquest Coingeek.com article fa una bona feina d'assenyalar els inherents fal·làcies de l'estudi, així com el fet que l'esmentat vulnerabilitats només s'apliquen a Bitcoin les operacions realitzades a través de la Bitcoin Nucli del grup SegWit sidechain dispositiu de seguretat, com regular Bitcoin operacions que no requereixen que l'usuari passen a través d'un moneder online. El curs escissió entre la Bitcoin Nucli i Bitcoin Il·limitat camps no mostra cap senyal de disminuir, líder d'un observador a llapis una op-ed en Coindesk lamentar la "guerra civil" sumint la Bitcoin món doble diamant deluxe màquina de ranura lliure. Nozomi Hayase l'article dibuixa desfavorable de les comparacions amb l'hiper-partidista ENS clima polític i insta als desenvolupadors de "consolidar el nostre compromís amb aquesta tecnologia fonaments" i tornar a "l'honest, el treball col·laboratiu de l'escriptura de codi." Amb respecte, Hayase paraules oferir encara més evidències per què Bitcoin Nucli i els grans bancs de finançament el seu lloc ha de ser així van oposar vigorosament doble diamant deluxe màquina escurabutxaques. Hayase lloa la Bitcoin tecnologia s "aposta per la descentralització," però el Nucli de la SegWit hauria de concentrar-se el control en mans de les entitats financeres, de la qual Bitcoin havia de lliure comerç en línia. Aquest lloc web ha fet cap secret del seu suport per a la Bitcoin Il·limitat, ja que ofereix el joc en línia la indústria sense que Bitcoin hauria tingut molt més temps per arribar al seu actual nivell d'activitat – un molt millor solució per augmentar la transacció velocitat, mantenint una tapa en els costos, per no parlar de la prevenció de la real 'segrest' actualment s'està feta per el Nucli facció. Préstec Hayase política analogia, els Estats Units (i el món) encara pot sobreviure quatre anys de President Trump, però Bitcoin la independència no sobreviuran un Bitcoin Nucli de la victòria.

Cirurgians ultra-conservador països estan fent meravelles aquests dies en el camp de l'hymen reconstrucció, però no després del fet estètic correccions desfà Nucli de la violació de la Bitcoin principis fundadors ets 2 ranura modu 1.39. Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre.