Que els estats no han de joc

què els estats no permeten el joc

La tercera edició de SiGMAgazine és a terme i que conté una gran quantitat d'informació sobre el comandament de la indústria del joc, concretament des de Malta que els estats no han de joc. En paraules de l'editor Eman Pulis, "Des que hem posat en marxa la SiGMA mostra de l'any passat ens vam adonar que un bi-publicació anual seria una forma eficaç de mantenir el contacte amb els nostres delegats, els operadors, la solució proveïdors, els reguladors i soci agències de mitjans de comunicació. Aquest és el nostre tercer executar ara i cada número es manté cada vegada més gran en termes de continguts de qualitat." Número tres de SiGMAgazine disposa d'una sèrie d'entrevistes; amb renom assessoría jurídica Justin Franssen, MGA president Joseph Cuschieri, el Ministre d'Economia, l'Honorable Chris Cardona, Catena Mitjans de comunicació Erik Bergman, super afiliat Jonas Cederholm, Coratge CEO Robin Reed, Leo Vegas cap Johan Styren i altres. La publicació també posa a la taca de llum sobre la reconeguda cares de la indústria del joc a Malta, amb una detallada llista de contactes útils què els estats no permeten el joc.

Distribuït per correu postal pertinent empreses de joc a tot el món i inserir delegat bosses del SiGMA mostra així com altres exposicions i de conferències, dins i fora de Malta; els lectors de CalvinAyre.com estan convidats a la sol·licitud una còpia simplement enviant un correu electrònic a [email protected] ingsummit.pacte. Els organitzadors estan contents per correu un exemplar de forma gratuïta que els estats no han legal jocs d'atzar. Registre de la cimera és gratuït per a afiliats i es tanca a finals d'aquest mes.
Una baixa 35€ quota d'admissió s'aplica a tots els altres delegats. Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre zasady gry poker teksas holdem.