Jennings de bronze cap ranura de la màquina per a la venda

jennings 10 cent màquina escurabutxaques

"Jo no sóc Wynn Resorts, per un valor de milers de milions i milers de milions de dòlars", va assenyalar jennings de bronze cap ranura de la màquina per a la venda. Wynn nega les acusacions, i insisteix que es paga les seves factures jennings 10 cent màquina escurabutxaques. La seva declaració llegir: "Subcontractistes treballar directament amb el contractista, no Encore Port de Boston jennings de bronze cap màquina escurabutxaques. Wynn Resorts fins i tot no podia anar una setmana sense, d'alguna manera, donant tombs a una altra mala notícia jennings. Sue Mailman, propietari de l'empresa, va assenyalar, "Ens van dir específicament per fer la feina que ens van assignar i després va manar fer feina extra de 4 estrelles. "Han obert les seves portes i no anem a pagar per la feina que vam fer." La seva empresa no és l'únic esquerra celebració de la bossa.

Pocs dies després del Bis Port de Boston va tenir l'èxit en la seva gran obertura, El Boston Herald informes de l'operador està en una disputa amb els seus subcontractistes cap màquina escurabutxaques. El Massachusetts Joc de la Comissió (SGR) és el seguiment de les discussions entre el casino i diversos subcontractistes sota el Suffolk Construcció paraigua. Caterina Blau, general per a la SGR, va dir que el regulador s': "Continuar per seguir el progrés de les discussions entre Bis Port de Boston i Suffolk de la Construcció respecte de qualsevol pendents de pagament subcontractistes i portaré les inquietuds plantejades per Encore Port de Boston per a la seva revisió." Coghlin Elèctrica Contractistes reclamacions que Encore deu-los de 30 milions de dòlars en una feina que va més enllà de l'abast del seu contracte original ultra pila panda màquina escurabutxaques.

La relació entre Wynn Resorts i Suffolk sempre ha estat cordial i professional." Suffolk, ara s'estan atrapats enmig, només vol trobar un final feliç per a tothom, assenyalar que es continuarà treballant amb els subcontractistes per a resoldre problemes ultra-sostre 1000 gat negre. Un munt d'que apilats al final i no hem pagat una gran part dels canvis que va passar." Carter va revelar que Encore ha ofert el 60% de l'import, que ella sent que és totalment injust.