és el joc a l'esport jurídic en línia

és el joc a la piscina il·legal

En cas que vostè necessita encara més l'evidència que Rússia a poc a poc—, però segurament—treballar el seu camí cap a l'acceptació cryptocurrency, aquí n'hi ha una: el país informa prova pilot d'un programa basat en la blockchain tecnologia és el joc a l'esport jurídic en línia.

El govern rus ha associat amb el país del banc més gran, Sberbank, i el Servei Federal antimonopoli (FAS) per a un projecte anomenat "Ecosistema Digital per a l'Intercanvi de Documents", que utilitza blockchain—la tecnologia subjacent popular moneda digital bitcoin—per a l'emmagatzematge de documents. "L'objectiu del projecte és l'estudi de les possibilitats de distribuir l'emmagatzematge de documents, que pot augmentar la velocitat, fiabilitat i qualitat de la interacció durant l'intercanvi de documents," FAS va dir en un comunicat és el joc a la piscina il·legal. Blockchain, que fa ús de la criptografia per a crear un sistema distribuït ledger sistema, permet documents per a ser transferida a qualsevol lloc amb connexió a internet gairebé a l'instant, mentre signatures electròniques fer-los cryptographically unforgeable.

El govern rus, especialment, el Ministeri de Finances de la rus Federacions, ha estat molt vocals en oposició moneda digital del país és el joc en el futbol legal. De fet, el ministeri funcionaris ha estat treballant en un projecte de llei que castigar a aquells que utilitzen el bitcoin i participar cryptocurrency comerç i d'activitats extractives que és una franja horària. El Ministeri d'Hisenda va voler quatre anys de presó i pena màxima de 4.000 rubies (EUA de$7.000) per Russos trobar utilitzant digital monedes, mentre que bitcoin comerciants i miners seran empresonats per fins a sis anys i pagar una penalització de 1 milió de robins (US$de 14.000) o pagar l'equivalent del seu sou per un període de dos a quatre anys que és una franja horària en xarxa.

Però això és tota l'aigua sota el pont després de la funcionaris del govern, han decidit que ara és necessària "per controlar l'ús de monedes virtuals i anàlisi dels riscos de l'ús dels diners a substituts d'activitats delictives." "Aquesta descentralització enfocament retallades de costos a causa de processament de dades de centres no estan obligats i amb els requisits per a equips de protecció va baixar.És de destacar que a Rússia és un dels primers països del món on l'estat i els participants del mercat estan mirant aquestes innovacions com una manera de simplificar les operacions de negoci", va dir Andrey Tsarikovskiy, cap adjunt de la prova de caiguda FAS Rússia que és una escurabutxaques isa. Actual bitcoin preu i volum comercial El preu de bitcoin va caure a $635.92 primers dimecres al matí, amb un volum comercial de $13.76 milions d'euros. Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre que és una escurabutxaques en informatica.