Cara de pòquer significat en hindi

cara de pòquer significat en kannada

Un spot televisiu per al regne UNIT davant la apostes Coral ha estat prohibida per l'país Advertising Standards Authority perquè és considerat per enllaçar el joc amb la "seducció" i, per tant contravé el joc publicitat regulació en aquest país cara de pòquer significat en hindi. L'spot televisiu apareixen dos homes en una botiga de barber que estan llegint Les Curses de Correu i de discutir si per a realitzar una aposta, quan una atractiva jove entra vestit com un genet. Fent una pausa a tancar un home a la romana amb el seu cavall de conreu, ella sosté que porta un rètol amb "avui la gran oferta" – el nom d'un cavall i el seu quotes–, mentre que un dels homes col·loca una aposta en la Coral de l'aplicació mòbil. Gibraltar basat en la Coral ha manifestaren la seva innocència, no obstant això, afirma que, mentre que el comercial, efectivament, contenen un atractiu model, que "no va tenir en compte que vinculava el joc a través de la seducció sexual èxit o el poder d'atracció" i el personatge no va "lligar amb o seduir els homes i no hi havia cap suggeriment que els homes serien més atractius o sexual èxit després d'apostes." L'ASA acordat, sentència que l'anunci no ha de ser emesos en la seva forma actual cara de pòquer significat en kannada.

Bàsicament, també rebatudes Coral afirmació que els homes no estaven influenciats per la femella jockey per a realitzar una aposta, com que ja estaven discutint la col·locació d'una aposta quan ella va entrar a la botiga. "Hem considerat que la manera en que la seva entrada es va mostrar col·locat una immediata èmfasi en el seu atractiu sexual, perquè l'angle de la càmera inicialment centrat en el genoll-botes altes i després es talla per mostrar a un equip que va comptar també amb atapeït jodhpurs, un fuet i un jersei de tall per mostrar el seu midriff," la NANSA indicades.
Sona com van estudiar aquesta cosa bastant acuradament, eh? "Els espectadors seria probable per entendre els homes de reaccions a la dona la presència de ser signes de la seva atracció per a ella, més que emoció a la quota es va mantenir fins a una targeta en un moment de l'anunci," ASA afegit cara de pòquer aplicació fitxes gratis. Joc de publicitat al regne UNIT, està fortament regulat pel Departament de Cultura, Mitjans de comunicació i l'Esport, com per l'Atzar Llei de 2005, i no pot contenir contingut que es considera socialment irresponsable. Normativa estatal que la publicitat no pot "enllaç de joc de la seducció, èxit sexual o millorat atractiu," que és la regla de la Coral han caigut falta d', segons l'ASA cara de pòquer anlam nedir. Altres normes de l'estat que: "ningú que és, o sembla ser menors de 25 anys poden ser presentats de joc", i que la publicitat no pot "suggereixen que el joc pot ser una solució per a assumptes financers, una alternativa a l'ocupació o a una manera d'assolir la seguretat financera," ni tampoc "suggereixen que el joc pot millorar les seves qualitats personals, per exemple, que pot millorar l'imatge o l'autoestima, o és una manera d'obtenir el control, la superioritat, el reconeixement o l'admiració." L'irlandès corredor PaddyPower, que té una història deliberadament el seguici controvèrsia a través de la seva publicitat, s'ha obligat a tirar una ofensiva impressió d'anunci que trivialitzar l'Oscar Pistorius assassinat de prova cara de pòquer aplicació per a mac. L'anunci ofert quotes sobre el resultat de la prova, i va afirmar que bettors rebrà els seus diners de tornada si Pistorius va ser trobat no culpable..