Real màquina escurabutxaques per a la llar

veritable màquina de ranura per a ús a la llar

Rep les últimes apostes de notícies de Calvin Ayre.

Steve, que s'ha descrit prèviament detallada sessions informatives en línia especialistes en seguretat com "una merda," creu "alguna cosa va malament amb nens menors de joc." La regulació conseqüències d'aquest alguna cosa "convertir-se" en el maó i el morter operadors, que serà "víctima per alguns polític amb el seu cap fins a la seva cul." Aquest va ser el "ardor d'estómac no ens cal real màquina escurabutxaques per a la llar. Tot va dir, fora de Adelson l'opinió que Amaya DIRECTOR general David Baazov la checkbook no per art de màgia convertir l'aigua en vi, ni Adelson ni Wynn cobert qualsevol nou en línia de jocs d'atzar terra a G2E veritable màquina de ranura per a ús a la llar. Amb Wynn veient des de l'audiència, Adelson va insistir que encara era possible comprimir el joc en línia geni de nou en l'ampolla. Entre mutu logrolling d'elogi per el treball de l'altre, que també va reiterar la seva compartit oposició a jocs d'atzar en línia.
Mentrestant, un munt de joves 'uns continuar per eludir l'elaboració i les precaucions de seguretat a Adelson és Sorres Betlem. Més tard, Steve plantejat en aquests punts de vista en una entrevista a la CNBC, dient que ell no va veure un paper d'operadors privats en el que ENS regulat el joc en línia mercat.

Steve va tenir la G2E etapa dimarts i, quan se li va preguntar per un membre de l'audiència que va pensar en línia joc, la seva deadpan resposta va ser "no gaire." Wynn va dir que havia tingut assessors d'advertir-lo que havia de fer "passar $30m o $40m" edifici un joc en línia presència o "quedar enrere." I mentre Wynn és infame pre-divendres Negre dalliance amb PokerStars podria haver fet alguna abella-yootiful nadons, Steve finalment va decidir el joc en línia no era per a ell real màquina escurabutxaques per a la venda. Tot i ser un cim Republicana de sucre pare, Adelson va desestimar parlar de drets dels estats, perquè ell creu que la impressió de la natura de l'internet fa el joc en línia federal qüestió real màquina escurabutxaques per a la venda prop de mi.