Regla de pòquer com molts fitxa

regla de pòquer 2-7 triple empat

La resposta a això, Jones-Sawyer va dir: "no vull semblar un ministre o un psicòleg, però hem de començar des de la zona zero, on hem d'aconseguir com a mínim que la gent vulgui provar-ho de nou."Quan vaig començar en això de debò, ens va lent i metòdic, i hem tingut alguns èxits regla de pòquer com molts fitxa.
Vaja, no hem d'intentar pressa ningú i no ens han enfrontant a un costat contra els altres, el millor que hem pogut."El fracàs d'acord als paràmetres de la factura en ambdós costats del debat ha causat a ser atrapat en un parany de la legislació durant més d'una dècada regla de pòquer 2-7 triple empat. Parlar de Pòquer en Línia Informe, Jones-Sawyer va dir qualsevol plans per escoltar el projecte de llei aquest any seria aparcat: "Òbviament, no anem a posar qualsevol cosa a través de l'escriptori ara."Si ens fixem en l'Assemblea, tenim altres coses grans, com ara el projecte de llei de transport per centrar-se en com escollir una franja horària per a walmart.

Crec que la capacitat per treballar en alguna cosa l'any vinent té una gran oportunitat si sabem fer algunes de les vine a-juntament de curació de les coses ara mateix.". Un gran obstacle per aconseguir el projecte de llei aprovat prové de Califòrnia, el legislador intenta permet les apostes per internet gegant PokerStars entrada en la proposta de pòquer en línia en el mercat de l'estat. Això, tot i l'acord que s'ha arribat entre les tribus d'Indis i el Californià de curses de cavalls de la indústria per a curses de renunciar a la dreta per córrer de pòquer en línia en les operacions de canvi de $60 milions d'euros anuals de sou de l'any passat com triar una màquina escurabutxaques que guanyarà. Un projecte de llei per legalitzar i regular de pòquer en línia en l'estat de Califòrnia, probablement no serà escoltada, almenys fins al 2018, segons l'últim informe de Pòquer en Línia Informe. Aquest no seria un bon any per posar alguna polèmica en.
Califòrnia Assembleista Reggie Jones-Sawyer, que co-presentat el projecte de llei al 2016 amb el President de l'Organització Governamental Adam Gris rebut crítiques des de legisladors de l'estat que el seu projecte de llei era massa limitada per aconseguir els seus objectius proposats. Reunions amb les tribus han estat climatitzada, amb Assembleista Gris notablement haver de trucar a un sergent de braços i recitar els codis penals tractar amb amenaçant un legislador en una reunió amb representants de la coalició.