Tots els possibles directament de mans de pòquer

tots els possibles mans a texas holdem

Un arrest garanteix va ser emesa per Nguyen en el matí de dimecres, 25 de novembre de 2015 tots els possibles directament de mans de pòquer.
Dimecres, 25 de novembre El Monte home va ser arrestat sota sospita de defraudar un Banc d'Amèrica client de $46,866 de Sant Manuel de l'Índia Bingo i Casino en Highland, Califòrnia tots els possibles mans a texas holdem. Assistit per frau investigador de la Bank of America i el de Sant Manuel Tribal de Joc Comissió investigadors, de 37 anys, Vinny Nguyen Hoai de El Monte es va identificar com a sospitós per detectius és possible guanyar en mans de pòquer. Durant la recerca detectius situat desenes d'robat targetes d'identificació, diversos ordinadors portàtils, nombrosos targeta de crèdit fabricació de dispositius, targetes de crèdit per centenars de tots en les diferents etapes de la seva alteració, nombrosos alteració de xecs, i $8,300 a cent dòlars. Detectius detinguts Vinny i Quynhnhu Nguyen i van ser transportats al Centre de Detenció Centre de San Bernardino. Nguyen va ser contactat per detectius a la seva El Monte casa.

Hi ha dos estaven reservat per a un gran nombre de delicte major robatori d'identitat relacionats amb delictes. El client del banc informar el robatori la xina ribes slots lliures en línia. Les víctimes de crims d'incloure el Banc d'Amèrica del client així com moltes altres del Sud de Califòrnia residents. la xina vora de la ranura guanya 2021. Un Banc d'Amèrica frau investigador contactar amb els detectius a l'Agutzil de l'Estació Central de dilluns, 23 de novembre de 2015, per informar d'un robatori.